axpojkens

Alla inlägg den 27 juli 2012

Av Robin - 27 juli 2012 12:18

Sommarlov. Det här har varit både det bästa och det värsta sommarlovet i hela mitt liv. Jag har träffat underbara vänner och lärt känna nya underbara människor. Jag har även förlorat människor... människor jag verkligen älskat. Och fortfarande älskar, mer än vad jag ens kan förklara.


Jag har verkligen försökt att inte tänka på det där som fått mig att må dåligt, att gå vidare. För det är ju så, livet går vidare, även om man inte tror att det ska göra det... Det är svårt, men det är ett måste. Man kan inte vara kvar i mörkret. Man kan inte tvinga sig själv att vara ledsen, att gråta.... man måste gå vidare, leva vidare! Så är det bara! Punkt slut. 


Jag har verkligen haft enorma humörsvängingar de senaste veckorna. Ibland har jag mått superbra, skrattat o varit med underbara människor, för att sekunden när jag inte är med dem längre, bli deprimerad , känna mig ensam, ful, äcklig, otillräcklig och bara fel... till att timmen senare bara känna mig tom. Men det blir bättre. Det blir det faktiskt. 

Något som verkligen har hjälpt mig när det varit som värst är Melissa Horns musik. De underbart vackra tonerna med texterna som jag inte tror en enda människa inte kan känna igen sig i... Melissa Horn måste vara en av Sveriges absolut bästa sångerskor. 


Nu när jag mår bättre, hade jag tänkt börja ta tag i bloggen igen   


See ya all! 


 

Presentation


Tjenare!
Välkommen till bloggen om mitt liv och min vardag! Hoppas du trivs och kommer tillbaka ;)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du att jag ska blogga om?
 Mig själv - saker som händer mig
 Mode
 Vardag
 Foto
 HBT
 Musik
 Böcker
 Noveller/Dikter jag skrivit
 Annat alternativ (skriv vad)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards