axpojkens

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Robin - 18 mars 2012 21:50

Jag har antagit en utmaning, nämligen att varje dag i en månad skriva om en speciell grej... exempel kan vara favorit artist som idag, pinsamaste minne, finaste minne, vem skulle du vilja vara för en dag osv... 


Nej men nu fokuserar vi på dag 1 tycker jag. Hmm, jag har två absoluta favoritartister just nu, en som jag haft i flera år, behöver jag ens säga vem det är? Tror att typ alla här vet vem det är... Anna Bergendahl, så klart! En av de bästa rösterna i sverige, och ja jag vet inte, helt fucking underbar musik helt enkelt! Ser sjukt mycket fram emot det nya albumet som jag har hört rykten om!


Och den andra, ja självklart är det hela Sveriges Loreen! Behöver jag ens säga något mer än att hon är grymmare än grymmast! Så mycket kärlek till henne så det finns inte! 


 


 


   

Av Robin - 18 mars 2012 15:26

Okej, nu är jag lite sentimental här... men seriöst, blir tårögd när jag tänker på hur sjukt fina vänner jag har! Seriöst, finns inga finare än ni! Älskar er så otroligt mycket... för några år sedan, så var jag mobbad i skolan. Jag var den där som ingen riktigt ville ha att göra med, inte för att jag vet varför, men så var det. Och nu står jag här, med de underbaraste människor som finns, som jag kan kalla för mina vänner, seriöst jag blir tårögd när jag tänker på vilken otrolig, otrolig tur jag har som mött er alla! Utan er vet jag inte vad jag vore.

Älskar er av hela mitt hjärta  





Skulle kunna lägga till mycket mer bilder men känner att det får räcka såhär, det jag ville komma fram till var att ni betyder sjukt mycket för mig, ni underbaraste        

Av Robin - 18 mars 2012 12:03

Jag är ledsen att jag är grymt dålig på att uppdatera, men jag köpte det senaste expansionspaketet av sims igår så jag nördar sims lite grann..

Men uppdaterar mer sen.

Puss o kram   

Presentation


Tjenare!
Välkommen till bloggen om mitt liv och min vardag! Hoppas du trivs och kommer tillbaka ;)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du att jag ska blogga om?
 Mig själv - saker som händer mig
 Mode
 Vardag
 Foto
 HBT
 Musik
 Böcker
 Noveller/Dikter jag skrivit
 Annat alternativ (skriv vad)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards