axpojkens

Alla inlägg under februari 2012

Av Robin - 23 februari 2012 08:57

Okej, nu är det ju såhär va, att jag är typ den mest klantiga person som finns... när jag åker hemifrån idag så skulle jag få skjuts av pappa till pendeltåget, inget fel med det ju, då behöver jag inte stressa till bussen tänkte jag. Men det är så typsikt att det inte finns några spärrar på östertälje station, i alla fall inte spärrar där man måste blippa sitt kort! Så jag går rakt in, intet ont anande, sätter mig på tåget och åker till stockholm central... går mot spärrarna till tunnelbanan och där märker jag att jag inte har på mig min plånbok... så jag fick snällt smsa mig igenom spärren, och kommer snällt få smsa mig hem igen, och dessutom blir jag utan lunch idag... inte okej!! :(


Aja nu måste jag ta tag i historian, vi ses och hörs!

Puss o kram <3 

Av Robin - 23 februari 2012 00:09

Ligger och lyssnar på den helt underbart fantastiska Loreen, och denna låt är grym! ett stort tips <3


Av Robin - 22 februari 2012 22:41

Tjaa alla! 

Idag har jag varit ganska seg på att blogga. Jag har inte orkat helt enkelt, har varit sjukt trött hela dagen, och jag sov nästan ingenting inatt, hade så jäkla ont i hakan... jag vet inte om jag har berättat det, men jag har varit så klantig att jag ramla och skrapa upp hakan, så har ett fult jävla sår över hela hakan, och nej jag kommer inte visa det på bild. GLÖM DET! Haha nej men sjukt fult är det i alla fall. 


Hur som helst, snart är det inte många dagar kvar tills vi åker, sälen kommer aldrig vara sig likt HAHA. Oh jag längtar faktiskt extremt mycket. Skidor är så aldrig fel att åka. 


Puss o kam <3 


 

Av Robin - 22 februari 2012 12:35

Min fina, fina underbara vän. Vet inte hur jag ska börja skriva, haha du är underbar! <3 på så otroligt många sätt! Man kan nog inte riktigt med ord beskriva hur mycket du betyder för mig, för visst, vi träffas inte så jätteofta, vilket påminner mig VI MÅSTE SES SNART! Men i alla fall jag vet att du finns där. Och jag hoppas du vet att jag också finns där. Men det jag egenltigen ville säga var Rika, du är en fantastisk människa! <3 

Puss o kram  


   


Vet att jag tog en annan gammal bild, men den är så grymt fin <3 ledsen! 

Av Robin - 21 februari 2012 21:04

Tjena mors bloggen! 

Idag har det faktiskt hänt ganska mkt, eller ja imorse så vaknade jag och hade asont i magen, så stannade hemma från skolan. Så förmiddagen blev väldigt chill, spelade lite sims bara. Det går bra nu. Sedan följde jag med pappa och kollade på nya köksmöbler samt lite andra skojjsigheter. Kommer bli grymt snyggt i köket kan jag säga, dock så borde vi måla om haha. Men, hur som helst. Det är ungefär det som har hänt idag. Var ute och käkade med min puckade syster som försvinner iväg så jag får sitta och äta ungefär halva min mat själv som ett pucko. By the way, det var tio plus grader ute ett litet tag idag, woop woop! 

Puss o kram <3 


 

Av Robin - 21 februari 2012 14:21

Jag sitter och lyssnar på candels med hey monday, skitfin låt :D ska börja packa snart hade jag tänkt med, fett awesome kommer det här lovet att bli. Taggad till tusen! Nu ska man överraska mamma med hennes  nya dator, kommer bli fett med najjs! 
Puss o kram <3

Av Robin - 21 februari 2012 00:34

Ibland så känns det som att vad man än gör så är det inte tillräckligt. För vissa människor har så höga krav, de kräver bara mer och mer, och de ger aldrig något tillbaka. Känns som att jag råkat ut lite för sådana männsikor på senaste tiden. De vill att jag ska göra saker för dem, finnas där, vara vän... men om man ska vara vän, då ska man väl vara sig själv? Och vara ärlig..? Ja men dåså! Jag är ärlig när jag säger att jag är den jag är. Jag varken kan eller vill göra något åt den jag är just nu, varför liksom? Visst jag har en sexuell läggnig som tillhör en minoritet. Men det är inte något som jag precis skäms över. Och inte heller något som jag kan ändra. Det är som det är, det e liksom mitt liv som har blivit format på det sättet. Not much to do about that. Jag kanske inte har det bästa självförtroendet eller de bästa tankar och åsikter. Men det är mina tankar och åsikter. Som jag står för. Det som symboliserar mig. 


Jag önkar att världen i allmänhet kunde vara lite mer accepterande. Att folk runt om i världen kunde förstå att det viktigaste inte är att vara som alla andra, vara smal, blond och rik. Utan att det viktigaste faktiskt är personen innanför. Spelar roll om någon är tjock, bög, lesbisk, smal, fattig, rik eller något annat, ger du inte personen chansen att visa vem det är, så är det förmodligen du som går miste om en underbar människa. 


Så istället för att lyda minsta order, för att göra någon annan glad, så var dig själv och förgyll de personers liv som verkligen vill dig väl! 


puss o kram <3


 

Presentation


Tjenare!
Välkommen till bloggen om mitt liv och min vardag! Hoppas du trivs och kommer tillbaka ;)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du att jag ska blogga om?
 Mig själv - saker som händer mig
 Mode
 Vardag
 Foto
 HBT
 Musik
 Böcker
 Noveller/Dikter jag skrivit
 Annat alternativ (skriv vad)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards