axpojkens

Alla inlägg under mars 2012

Av Robin - 27 mars 2012 08:56

Godmorgon! 

Trodde att jag var sen till skolan idag, men det var jag inte, för min fina lärare hade flyttat fram min lektion 20 minuter, vilket är awesome! Hur som helst har jag nio veckor teoretisk idrott framför mig... yippie... eller inte haha. Men men, inte så värst mycket att göra för att ändra den saken haha! Slutar tidigt idag, vilket känns riktigt, riktigt skönt!  Men men, ingen bild idag haha orkar inte fixa en (A)

Puss o kram   

Av Robin - 26 mars 2012 11:46

Nej men tjenare! 

Sitter i skolan och taggar svenska lektion, yeah! Faktiskt är svenska och journalistk det roligaste jag har på mitt schema den här perioden. Känns bra!   

Sedan blir det att ge sig ut i det fina vädret och plugga. Det kommer bli great.

Men vi ses o hörs

Puss o kram  


 


Bjuder på en gammal bild x)

Av Robin - 25 mars 2012 23:33

Ligger och lyssnar på Psalm 19, typ den mest fantastiska sång när man är lite nere... tänkte typ bara säga det... nej men seriöst nu, finns det något bättre eller mer stärkande än lovsång när man är nere? Skulle inte tro det...



<3

Av Robin - 24 mars 2012 23:49

Okej, Hunger Games var sjukt awesome, riktigt riktigt bra! Seriöst brukar inte tycka att filmer där jag läst boken före faktiskt är bra, men denna var grymt bra, satt och var nervös över vad som skulle hända även fast jag visste vad som skulle hända,  det är grymt jobbat! Trevligt sällskap hade man med  


Nu ska jag bara chilla lite, så chill out!  


(om jag hade orkat hade jag laddat upp en bild nu)


   

Av Robin - 24 mars 2012 09:53

Nej men tjenare alla fina! 

Jag hoppas att ni mår bra denna lördagsmorgon (eller vad det nu är när ni läser detta. Jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden tyvärr, men det beror som sagt på att jag inte haft så värst stor tillgång till en dator, och att jag helt enkelt inte haft ork att skriva, tyvärr! Men det ska vi ändra på nu. Så, vad har då hänt sedan sist? Igår hade jag prov i foto, det gick bra till och med! Stolt kille där alltså! Sedan har jag som vanligt varit på UG, alltid lika fantastiskt kul! Idag ska man se Hunger Games med Robin, hoppas den är bra som vissa säger, och inte dålig som andra säger... 


 


Puss o kram   

Av Robin - 22 mars 2012 10:11

Hejsan alla där ute!

Jag är hemskt ledsen för att jag varit dålig på att uppdatera den senaste tiden... inte min mening... men sedan så har min dator gått sönder med, så lite svårt att blogga då... men aja man kan väl hoppas på att den där androidappen som de snackat om kommer snart, så man kan blogga enkelt via mobilen! Men hoppas ni mår bra där ute, för det gör jag nu äntligen igen  


   

Av Robin - 21 mars 2012 13:42

Jag sitter hemma och tråkar, så helt random börjar jag tänka tillbaks på allting som faktiskt hänt mig året som har varit, och det är så sjukt mycket så jag vet inte ens vart jag ska börja. Eller jo allting började förmodligen den där dagen i september, precis efter konfiramtionen när Malin tog med mig till UG. Det var där som en helt ny värld öppnades för mig, en värld som jag faktiskt inte trodde jag skulle upptäcka, eller att jag ens hade rätt att upptäcka! När jag kom till UG så var jag blyg, då menar jag verkligen jätteblyg. Jag ville inte ta någon som helst plats, rädd för att göra fel, rädd för att få höra ord som skulle såra mig. Ord om hur dålig jag var. Hur fel allting jag gjorde var. Men jag trivdes faktiskt på UG redan från första gången, för det var ingen som kollade på mig som att jag var dum i huvudet när jag sa någonting, utan de verkade faktiskt till och med lyssna och vara intresserade av det jag sa. Sakta men säkert började jag krypa ur mitt skal som jag byggt omkring mig. 


Tillslut så kom jag då ut som bög, jag trodde inte att jag skulle vara välkommen till UG längre eftersom att det står i bibeln att homosexualitet är en synd, men återigen visade de hur fantastiska de är, så mycket som de har stöttat mig, har faktiskt ingen någonsin stöttat mig.  


Sedan så blev jag tipsad om Egalia, en fritidsgård för hbtq personer. Det var också en milstolpe i mitt liv, för jag fick lära mig väldigt mycket om saker som jag inte annars hade tänkt på.  Nu har jag mina absolut bästa vänner därifrån! 

Av Robin - 19 mars 2012 23:30

Alltså shit jag sitter och kollar igenom Youtubevideos på Loreen och jag måste verkligen säga att jag dör en smula av flera, hon har ju liksom en SUPERMEGAJÄTTEAWESOME röst!! 


Hon kan verkligen varier si på ett sjukt awesome sätt, kan inte fatta att hon inte redan gått längre än hon gjort... här nedan kommer en sjukt grym video! 



  

Presentation


Tjenare!
Välkommen till bloggen om mitt liv och min vardag! Hoppas du trivs och kommer tillbaka ;)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du att jag ska blogga om?
 Mig själv - saker som händer mig
 Mode
 Vardag
 Foto
 HBT
 Musik
 Böcker
 Noveller/Dikter jag skrivit
 Annat alternativ (skriv vad)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards